Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Сумував за комсомолом та поширював комуністичну символіку: у Харкові викрили адміністратора Facebook-спільноти

newsroom.kh.ua

Сумував за комсомолом та поширював комуністичну символіку: у Харкові викрили адміністратора Facebook-спільноти

Харків’янин ще в 2019 році створив і адміністрував спільноту в соціальній мережі “Facebook”, де поширював комуністичну символіку. Як встанорвили у пресслужбі облпрокуратури, чоловік публікував дописи, присвячені “дню рождения комсомола”, стверджував, що “Украина — колония”, супроводжуючи це зображеннями герба СРСР.

Крім пропаганди комуністичної ідеології, підозрюваний опублікував зображення карти України, де показані так звані “територіальні подарунки” Леніна і Хрущова, з підписом “Формирование территории совеременной Украины”. Також чоловік робив репости публікацій пропагандистських російських медіа, де викривлялись і перекручувались історичні факти.

Закликав бомбити українців і постив прапор СРСР: прихильника комуністичного режиму з Харківщини відправили до в’язниці

Наразі підозрюваний переховується від слідства, вирішується питання щодо оголошення його у розшук. 41-річному чоловіку заочно оголосили підозру у поширенні, використанні комуністичної символіки із використанням засобів масової інформації, а також розповсюдження матеріалів з публічними закликами вчинення дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024