Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Харкові та області ввели нові графіки погодинних відключень світла та додаткові обмеження

newsroom.kh.ua

У Харкові та області ввели нові графіки погодинних відключень світла та додаткові обмеження

“Харківобленерго” оприлюднило оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області з 17 по 21 квітня. За посиланням можна знайти свою вулицю і дізнатися про її належність до певної групи відключень.

“У другому файлі ви знайдете таблицю з групами відключень. Червоним кольором виділено гарантовані години без світла, жовтим – години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Закреслений жовтий – це ймовірні відключення у зв’язку із зростанням навантаження у ранковий або вечірній час. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Радимо вам запам’ятати порядковий номер своєї групи, адже у подальшому ми будемо публікувати графіки в оновленому форматі, вказуючи групи та години вимкнень/увімкнень за кольорами”, – роз’яснили в “Харківобленерго”.

Графік будуть публікувати ввечері. Зранку та протягом дня інформація про його актуальність буде публікуватися у Телеграм-каналі “Харківобленерго”.

У Харківській області окрім погодинних відключень уведено додаткові обмеження електропостачання для усунення наслідків аварійної ситуації. Також можливі екстрені позапланові відключення

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
30 апреля 2024