Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Водосховище та місця відпочинку в Печенігах біля Харкова залишаються небезпечними — голова громади

newsroom.kh.ua

Водосховище та місця відпочинку в Печенігах біля Харкова залишаються небезпечними — голова громади

Начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров попередив мешканців і гостей громади, що на берегах Печенізького водосховища та інших водойм немає безпечних місць для відпочинку. Так він відреагував на черговий нещасний випадок, коли на минулих вихідних на березі водосховища, поблизу села Мартове, під час риболовлі наступив на протипіхотну міну та підірвався 64-річний чоловік.

На березі моря в Одесі виявили міну

“Від 24 лютого 2022 року до вересня 2022 року більша половина території Печенізької територіальної громади перебувала під окупацією, а на іншій половині велися активні бойові дії, що призвело до великої засміченості берегів водоймищ та інших територій вибухо-небезпечними предметами. Спеціальні служби постійно проводять роботи по розмінуванню територій. Проте в Печенізькій громаді мінна небезпека залишається досить високою. Реалії сьогодення такі, що цей процес триватиме багато років”, – зазначив Олександр Гусаров.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
29 апреля 2024