Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Народного депутата України судитимуть за вчинення смертельної ДТП

newsroom.kh.ua

Народного депутата України судитимуть за вчинення смертельної ДТП

ДТП сталася 3 листопада 2023 року на трасі “Київ-Чоп” поблизу села Березівка Житомирської області. Автомобіль під керіанням нардепа збив 18-річну дівчину, яка перебігала дорогу.

Встановлено, що обвинувачений порушив Правила дорожнього руху та перевищив дозволену максимальну швидкість, допустивши наїзд на пішохода. Від отриманих травм дівчина померла на місці аварії.

Як повідомили в Офісі генпрокурора, до суду направили обвинувальний акт за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть людини. Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного слідчого управління ДБР.

СБУ затримала екснардепа-регіонала з Донеччини: намагався виїхати за кордон

За інформацією ЗМІ, мова йде про народного депутата України від фракції “Батьківщина” Андрія Ніколаєнка.

Сам депутат на своїй сторінці у “Фейсбуці” підтвердив факт ДТП і запевнив, що всіляко сприяв розслідуванню ДБР.

“Слідчі підтвердили, що в момент аварії я був тверезим і водночас не врахували висновки частини експертиз, які важливі для встановлення реальноі картини. Сподіваюсь, їх врахує суд. Це була ділянка траси з дозволеною високою швидкістю руху і поряд були два безпечних пішохідних переходи в 30 метрах (підземний) та 150 метрах (надземний/мостовий). Але обставини склались так, що дівчина вирішала перебігти трасу в забороненому місці, і навіть за дозволеної швидкості 110 км на годину, запобігти трагедії було фізично неможливо”, – прокоментував Ніколаєнко.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
29 апреля 2024