Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Росіяни вбили у Боровій 12-річного хлопця, який переїхав туди через обстріли росіян

newsroom.kh.ua

Росіяни вбили у Боровій 12-річного хлопця, який переїхав туди через обстріли росіян

Учора, 27 березня, о 21:00 російські війська завдали ударів керованими авіабомбами по густонаселеній частині селища Борова і вбили безневинну дитину. Від осколкових поранень, отриманих внаслідок російського обстрілу, загинув 12-ти річний Данііл Заворуєв. Про це повідомили у Борівській селищній раді.

Від удару російською авіабомбою загинула студентка-першокурсниця харківського вишу

“Даня навчався у 7-му класі Першотравневого ліцею. 1 квітня йому мало б виповнитися 13 років. Через постійні ворожі обстріли родина хлопчика вимушена була покинути рідний дім у Першотравневому і переїхати до Борової, далі від лінії фронту. Російський агресор позбавив людей рідного дому, а тепер, направивши смертоносні ракети прямо у житловий квартал центру громади, безжально обірвав життя дитини.

Данііл був надзвичайно світлим, активним, життєрадісним хлопчиком, вдихав кожну мить життя на повні груди, мріяв і будував плани на майбутнє, радував своїх рідних і близьких. Мав дуже багато друзів, його любили і однолітки, і вчителі, і всі, хто його знав. Він умів дружити і об’єднувати навколо себе, знаходити підхід до кожного. “Там, де був Даня, ніколи не було жодних конфліктів. Дуже хороший, добрий хлопчик”, – говорять у Першотравневому ліцеї.

Від усієї Борівської громади висловлюємо щирі співчуття батькам, усім рідним і близьким Данііла Заворуєва, кожному, хто його знав. Це жахливе потрясіння для нас усіх. Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу… Неймовірно тяжко пережити це батькам, адже найжахливіше в житті – втратити свою дитину”, – знанчили у Борівській селищній раді.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024