Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Influence Marketing: тренди 2023

newsyou.info

Influence Marketing: тренди 2023

Сьогодні мало який успішний бренд не використовує influence marketing. Як показала практика, це один з найефективніших методів просування в соціальних мережах. Лідери думок мають неабиякий вплив на свою аудиторію. Однією своєю сторіз вони можуть популяризувати чи «потопити» компанію. Експерти прогнозують, що найближчим часом інфлюенс-маркетинг не втратить актуальності, а його вплив, навпаки, лише зростатиме.

Щоб маркетинг впливу мав результати, важливо стежити за тенденціями в цій сфері. Найкраще рішення — звернутися до креативної агенції, наприклад https://hustlerdigital.pro/. Фахівці ретельно відстежують тренди й часто мають інсайдерську інформацію щодо ефективності розміщення реклами в різних блогерів.

Експерти зазначають, що у 2023 році головними трендами інфлюенс-маркетингу є такі.

Споживачі втомилися від відверто нав’язливої реклами та нечесних рекомендацій. Вони стали більш прискіпливими та вибагливими. Обманювати підписників у 2023 році є неприпустимим. Тільки чесні відгуки дають очікуваний результат. У деяких країнах уже ввели закон про те, що спонсорований контент має бути відповідно позначений.

Мільйони користувачів щодня слухають подкасти замість музики в автомобілі, під час пробіжок або рутинної домашньої роботи. Неочікувано, але популярність аудіоконтенту в такому форматі стрімко зростає. Особливий попит мають цікаві інтерв’ю та круглі столи. Реклама в подкастах показує хороший ефект, особливо для підвищення поінформованості про бренд.

У 2023 році важливо публікувати різноманітний контент і брати до уваги інклюзивність. Слід не забувати про субтитри для тих, хто погано чує, та озвучувати контент для тих, хто погано бачить. Актуальними також є пропагування соціальної свідомості, екологічні меседжі без маніпуляцій тощо.

Популярність відеоконтенту б’є всі рекорди. Особливо це помітно в TikTok. Ця соціальна мережа вирізняється надзвичайно високим рівнем залученості — понад 5,9%. Якщо порівняти з Facebook, Instagram і Twitter, у яких ця цифра становить менш ніж 1%, то це колосальний успіх. Тож експерти наполегливо рекомендують не ігнорувати цей рекламний канал. Не втрачають актуальності також YouTube та Instagram Reels.

Це створення спільного продукту відомим брендом і лідером думки. Найпоширенішим варіантом є ексклюзивні парфуми, але варіантів може бути безліч.

Використовуючи influence marketing та впроваджуючи тенденції 2023 року, ви зможете завжди бути на крок попереду.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 апреля 2024