Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Шакіра після розриву з Жераром Піке несподівано повернулася до Барселони із синами

newsyou.info

Шакіра після розриву з Жераром Піке несподівано повернулася до Барселони із синами

До цього зірка забрала хлопчиків до Майамі.

Колумбійська співачка Шакіра , яка зовсім недавно з синами переїхала до Сполучених Штатів , повернулася до Іспанії.

Повернутися до Барселони, де довго зірка жила зі своїм екс-обранником Жераром Піке , виконавиця вирішила заради дітей. Шакіра разом із 8-річним Сашком та 10-річним Міланом планує провести кілька днів в Іспанії, щоб діти могли побачитися з батьком.

Як розповідають інсайдери, спочатку планувалося, що Піке сам вирушить до синів до Майамі. Однак Шакіра боїться, що колишній може приїхати до неї зі своєю новою дівчиною — 24-річною студенткою Кларою Чіа , з якою зрадив співачку.

Згідно з судовим рішенням про опіку дітей, Піке має право бачитися з синами в період їхніх канікул. Очікується, що в Іспанії Шакіра з дітьми буде недовго. До того ж, як кажуть близькі зірки, після Барселони співачка планує відвідати рідну Колумбію, щоб побачитись із хворим батьком.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 апреля 2024