Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Вчені з’ясували, яку групу крові найбільше люблять комарі

newsyou.info

Вчені з’ясували, яку групу крові найбільше люблять комарі

Комарі більше люблять людей з певною групою крові. Саме так можна пояснити, чому комахи часто обирають собі одну “жертву” з кількох людей, що перебувають поруч.

Про що йде мова, і які ще фактори можуть приваблювати кровопивць – в матеріалі Styler далі.

Існує 4 групи крові за системою AB0, вони залежать від наявності чи відсутності на поверхні червоних кров’яних тілець (еритроцитів) спеціальних антигенів: А та В.

Групи позначають римськими цифрами, в дужках вказується набір антигенів чи їх відсутність: І (0), ІІ (А), III (B), IV (AB).

Цікаво, що деякі люди також можуть мати ці антигени в рідинах організму, таких як слина або сльози.

Ряд досліджень говорить, що люди з першою групою крові І (0) – найсмачніші для комарів. Зауважимо, що цей тип крові найпоширеніший у світі, і люди, що мають першу групу є універсальними донорами.

Тож, якщо у вас перша група крові, цілком ймовірно, що саме ви будете працювати “комаровідводом” під час спільних вилазок на природу.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 апреля 2024