Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Закуска на фуршетний стіл з рибою та пікантним хріном

newsyou.info

Закуска на фуршетний стіл з рибою та пікантним хріном

На фуршетний стіл потрібно багато закусок. Вони мають бути виразні за смаком та зручні для споживання. Пропонуємо вам приготувати закуску на основі свіжого огірка та малосольної риби.

Для приготування вам потрібні такі компоненти:

Для закуски вам також потрібні шпажки. На них насаджують інгредієнти. Це можуть бути декоративні шпажки або зубочистки.

Отже, огірок та лосось потрібно нарізати однаковими шматочками. Редиску — кружальцями. Зелене листя салату використовується як прикраса.

Хрін натріть на тертці та змішайте з вершковим сиром. Кількість залежить від ваших смакових вподобань. Додайте сіль та перець.

Тепер треба просто зібрати інгредієнти на шпажку. Основа — кубик огірка. На ним має бути шматочок риби, далі сир з хріном і закриває композицію редиска з невеликим зеленим листочком чи його фрагментом.

Такі закуски гарно дивляться та швидко розбираються. На фуршетному столі дійсно мають попит. Та й просто як закуска смакує. Спробуйте та переконайтеся. Смачного!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
24 апреля 2024