Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Porsche показала оновлений логотип – T4

newsyou.info

Porsche показала оновлений логотип – T4

Компанія Porsche оновить логотип ушосте за весь час свого існування. Німецька марка однією з останніх наважилася на модернізацію айдентики. Porsche лише злегка доопрацювала актуальну емблему, і на це пішло майже три роки: вона виглядає сучасніше за рахунок зміненої текстури червоних секцій герба, золотисті частини навпаки стали гладкими, а в центр логотипу повернули назву міста Штутгарта. Перші автомобілі з сучасними емблемами з’являться у продажу до кінця цього року.

Оригінальний логотип Porsche, який компанія почала використовувати у 1952 році, був натхненний гербом Вюртемберг, королівства зі столицею в Штутгарті. Сам герб був шаховим розташуванням оленячих рогів і чорно-червоних смуг на жовтому тлі — забарвлення, як і ключові елементи, вирішено було використовувати і в логотипі автомобільного бренду, причому вони збереглися на ньому досі. Згодом лише трохи змінювалося зображення коня в центрі композиції та шрифт Porsche.

Логотип оновлювали шість разів: 1954, 1963, 1973, 1994, 2008 років, і тепер, 2023-го. Для нової айдентики Porsche вирішила використати більш строгий та мінімалістичний шрифт, деталізувати коня в центрі, а текстури осучаснити за рахунок сотень.

Повноцінна презентація нової емблеми відбудеться 8 червня в рамках святкування ювілею першої моделі Porsche, родстера 356 № 1, допущеного до експлуатації на дорогах 8 червня 1948 року. Протягом наступних семи місяців автовиробник обіцяє замінити логотипи на існуючих моделях.

t4.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 апреля 2024