Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Mercedes-AMG C 63 S подорожчав зі зміною покоління, але обзавівся новими опціями

newsyou.info

Mercedes-AMG C 63 S подорожчав зі зміною покоління, але обзавівся новими опціями

Нещодавно компанія Mercedes-Benz почала поставки дилерам нового Mercedes-AMG C 63 S , але ціни на модель з’явилися тільки зараз. Седан C 63 S E-Performance коштує від 114 888 євро , C 63 S E-Performance Estate обійдеться не менше 116 673 євро . Для порівняння: BMW M3 Competition xDrive доступний від 100 300 євро, а M3 Touring – від 101 300 євро. При цьому дорестайлінговий седан C 63 коштував 77588 євро.

Заради справедливості, це була модель початкового рівня з V8 потужністю 476 к.с., без повного приводу або задньою віссю, що підрулює, і він вийшов на ринок п’ять років тому. Новий C 63 має трансмісію, яка здається у 17 разів складнішою. Проте, йдеться про хорошу базову ціну 115 000 євро за чотирициліндровий двигун — потужність системи 680 к.с. , А крутний момент становить 1020 Нм.

Компанія, що базується в Аффальтербасі, розширила стандартне обладнання моделі. Тепер в базове оснащення входить повністю регульована система повного приводу AMG Performance 4MATIC+ з режимом Drift , що підрулюють задні колеса та вісім встановлених режимів руху. Крім того, є 20-дюймові колеса, інформаційно-розважальна система MBUX з функціями, специфічними для AMG і рульове колесо AMG Performance зі спеціальними кнопками на рульовому колесі.

За доплату будуть доступні такі опції:

Як завжди, AMG також пропонує спеціальну модель на старті продажу. Вона носить назву ” F1 Edition ” і збільшує ціну покупки на 17 612 євро . Головною відмінністю є лакофарбове покриття Alpine Grey Uni. Крім того, є червоні контрастні лінії з боків. 20-дюймові ковані диски AMG з 5 здвоєними спицями пофарбовані в чорний матовий колір. Червоні фланці обода повторюють колірну гаму коліс офіційного медичного автомобіля FIA F1 від Mercedes-AMG .

Інші особливості F1 Edition включають аеродинамічний пакет AMG зі збільшеним переднім спліттером, перероблену обробку поздовжніх елементів і додатковий дифузор.

У салоні з’явилися передні сидіння AMG Performance із чорної шкіри наппа з червоним простроченням і рельєфними гербами AMG . Крім того, є червоні ремені безпеки та елементи обробки AMG із вуглецевого волокна з червоною ниткою. Рульове колесо AMG Performance зі шкіри наппа/мікрофібри DINAMICA з червоним рядком і дверні пороги AMG з червоним підсвічуванням написи ” AMG ” також виконані в кольоровій гамі ” F1 Edition “.

Новий Mercedes-AMG C 63 S E-Performance викликав багато суперечок через свою чотирициліндрову гібридну трансмісію і велику вагу понад 2 100 кілограмів. Тим не менш, продуктивність знаходиться на абсолютному рівні. Спринт від 0 до 100 км/год займає 3,3 секунд, а максимальна швидкість дорівнює 280 км/год.

uamotors.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
25 апреля 2024