Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Сучасний рецепт голубців в духовці – пальчики оближете

newsyou.info

Сучасний рецепт голубців в духовці – пальчики оближете

На ринку вже з’являється молода білокачанна капуста, чому б з неї не приготувати найніжніші голубці? У нас є перевірений рецепт.

Голубці – давня страва української кухні, яку часто готують на свята, в неділю, коли збирається вся родина. Вони можуть бути як з м’ясом, так і пісними: з рисом і грибами, гречкою та картоплею, або рисом і морквою.

Щодо способу приготування голубців, їх також кілька: бабусі готували їх в печі, а сучасні господині надають перевагу духовці, або на плиті.

Рецепт домашніх голубців в духовці

Час: 2 годиниПорції: 8

Інгредієнти:

– 1 білоголова капуста;– 1 склянка рису;– 2 моркви;– 1 ріпчаста цибуля;– м’ясний фарш;– томатна паста (дві частини);– вершки або сметана;– зелень;– сіль;– чорний мелений перець.

Приготування:

Промиваємо рис у проточній воді, доки вона не стане прозорою. Рис відварюємо у киплячій підсоленій воді до напівготовності.На розігрітій сковорідці з олією обсмажуємо ріпчасту цибулю нарізану кубиком. Додаємо натерту на тертці моркву та томатну пасту. Присмачуємо все сіллю та чорним меленим перцем.До рису додаємо засмажку, спеції, м’ясний фарш та подрібнену зелень.Капусту відварюємо у киплячій воді, відрізаємо качан, знімаємо листочки по черзі. Перші листочки викладаємо на дно каструлі. З наступних зрізаємо тверду частинку ребра і розділяємо на половину. В кожен завертаємо начинку.Щільно викладаємо в каструлі один біля одного.Томатну пасту змішуємо з вершками, розбавляємо водою і заливаємо голубці.

Запікаємо їх розігрітій духовці при 180 градусах півтори години.

Смачного!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
24 апреля 2024