Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Рівень холестерину зв’язали з кількістю вживаної води

newsyou.info

Рівень холестерину зв’язали з кількістю вживаної води

Серце – один з найважливіших органів людини. Будь-яке його пошкодження може привести до негативних наслідків. Найбільш поширеною причиною, що викликає проблеми з серцем, є підвищений рівень холестерину. Існує багато факторів, які впливають на холестерин в організмі. Нещодавно експертам вдалося з’ясувати, як з цим пов’язано зневоднення.

Розрізняють “поганий” і “хороший” холестерин. Перший якраз і стає причиною закупорки артерій, що в підсумку призводить до захворювань серцево-судинної системи. Підвищує його рівень в основному жирна їжа.

Також в результаті проведених медичних досліджень було встановлено, що зневоднення безпосередньо пов’язане з підвищенням рівня поганого холестерину.

Щоб цього уникнути, необхідно забезпечити організм достатньою кількістю питної води. Їй має приділятися першорядна увага в повсякденному житті.

В іншому випадку нестача води призведе до відкладення жирових бляшок в кровоносних судинах, що порушить проток крові через них.

Для підтримки здоров’я серця експерти також рекомендують забезпечити собі хороший сон щоночі, збалансовано харчуватися. Необхідно вживати поживні речовини і уникати надмірної кількості цукру.

В цілому, потрібно підтримувати здорову вагу. Крім цього, не варто забувати про помірну фізичну активність. Її відсутність може призвести до збільшення ризику виникнення інсульту і ожиріння.

dailynews.kyiv.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
24 апреля 2024