Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Представили найпотужніший в історії серійний Range Rover Sport

newsyou.info

Представили найпотужніший в історії серійний Range Rover Sport

Після великої кількості шпигунських фотографій і навіть офіційних анонсів можна сказати, що очікування закінчилося. Новий Range Rover Sport SV був представлений суспільству. Ексклюзивний та розкішний британський позашляховик нового покоління розкриває весь свій характер і досягає нових віх із погляду продуктивності. Це найпотужніший Range Rover Sport з будь-коли створених.

Land Rover скористався зміною поколінь, щоб змінити назву. Більш спортивна версія більше не оснащена заповітним шильдиком SVR. Тепер це просто SV.Новинка має ексклюзивну передню частину з покращеним повітряним потоком для збільшення механічного охолодження. Змінився і передній бампер. Задній бампер, який також є новим, органічно поєднується з інтегрованою вихлопною системою з чотирма патрубками, зазначає CSN-TV . Акценти із вуглецевого волокна підкреслюють спортивну складову моделі.

Опціонально можна встановити надлегкі 23-дюймові колеса із вуглецевого волокна. Це перші колеса цього типу, встановлені на серійному автомобілі. За ними ховається високопродуктивна гальмівна система Brembo.

Всередині нового Range Rover Sport SV ми швидко огорнемося атмосферою розкішного спортивного автомобіля. Перше, що приверне увагу, це сидіння SV Performance зі спинкою із вуглецевого волокна. Вони мають вбудовані підголівники та скульптурні посилення для покращення підтримки. Ще одна новинка – оббивка PU Ultrafabrics.

Серед технологічного обладнання є кілька систем, важливість яких британський бренд особливо підкреслює. Система підвіски 6D Dynamics у новому Range Rover Sport SV – одна з технологій, яку варто розглянути. Вона усуває необхідність у звичайних стабілізаторах поперечної стійкості, різко знижує тангаж та крен.

Під капотом знаходиться ще одна з головних рис нового Range Rover Sport SV. Британський позашляховик у своїй спортивній комплектації оснащений 4,4-літровим бензиновим V8 Twin-Turbo, що розвиває потужність 635 к.с. і 750 Нм максимального моменту, що крутить. Порівняно з моделлю попереднього покоління спостерігається приріст на 60 л. та 50 Нм.

Він здатний розганятися від 0 до 100 за 3,8 секунди та розвивати максимальну швидкість 290 км/год. Незважаючи на те, що він потужніший, ніж попередня модель, Land Rover підкреслює, що викиди CO2 на 15% нижчі.

Цей двигун електрифікований за допомогою 48-вольтової гібридної технології (MHEV).

uamotors.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024