Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Андрій Данилко та Інна Білоконь влаштували “бійку” в київському метро (ФОТО)

newsyou.info

Андрій Данилко та Інна Білоконь влаштували “бійку” в київському метро (ФОТО)

Музиканти зняли жартівливе відео.

Український артист Андрій Данилко влаштував “бійку” з “мамою Вєрки Сердючки”, акторкою Інною Білоконь, на одній із станцій київського метрополітену.

Щоправда, непорозуміння між ними були несправжні. Артисти опублікували в Tik Tok жартівливе відео, де показали бійку. Зокрема, Данилко та Білоконь підіймалися ескалатором, що на станції “Майдан Незалежності”.

Акторка на відео поспішала, тож вирішила посунути співака. Виконавця це розізлило, адже справа від нього було достатньо місця, аби пройти, за що він штовхнув Білоконь.Там часом акторка зняла рюкзак та вдарила ним Данилка.

“Хто з вас”, – підписали ролик артисти, поцікавившись у прихильників, хто з них теж так робить.

Фани зіркового дуету оцінили їхнє жартівливе відео. Щоправда, чимало хто написав, що в метро таке чи не щодня трапляється – “типові будні в метро”, “ми всі в метро трішки Вєрка Сердючка”, “коли тобі під 50, але мама все одно виховує”.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
23 апреля 2024