Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Три кенгуру влаштували кумедну бійку та потрапили на відео

newsyou.info

Три кенгуру влаштували кумедну бійку та потрапили на відео

Кенгуру — відомі забіяки. Але їхні «розбірки» завжди виглядають смішно та комічно. Дивіться на відео, що витворяють ці «хвостаті майстри бойових мистецтв».

Кенгуру дуже сильні та витривалі тварини з бойовим характером. Вступити в бій і перемогти — для них майже вроджений тваринний інстинкт. З дитинства вони «тренуються» бути добрими бійцями. Причому тренуються на своїх побратимах. І ці бійки між одноплемінниками не завжди невинні і проходять цілком по-дорослому.

Цього разу до мережі потрапили кадри такої «репетиції» боїв. Три кенгуру одного племені грають у бій. Тут і захоплення, і хуки, потужні ноги та хвости теж йдуть у хід під час поєдинку.

Примітно, що решта кенгуру зайняла спостережну позицію і стежить за тим, що відбувається. А дехто з «хвостатих бійців» у цей час тренується на боксерській груші. Усе як у справжніх спортсменів! Відео було знято в одному із австралійських заповідників.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
24 апреля 2024