Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Дієтолог розповіла про саму шкідливу заправку для окрошки

newsyou.info

Дієтолог розповіла про саму шкідливу заправку для окрошки

Дієтолог розповіла, що найбільш шкідливою заправкою для окрошки є покупний квас через велику кількість цукру, що міститься в ньому.

За словами фахівця, подібний квас не дуже відрізняється від солодких газованих напоїв. Якщо вживати крошку на такому квасі на регулярній основі, то можна наїсти не один кілограм. Квас в фарбу краще додавати максимально натуральний, з найменшим вмістом вуглеводів, пояснила експерт.

«Якщо там 4–5 г, такий квас для окрошки підходить. А якщо 10–12 грамів вуглеводів, то вважайте, що ви заправляєте страву газировкою з усіма наслідками, що випливають», – сказала лікар.

Вона вважає найбільш корисною забарвлення на кефірі — цукру в продукті практично немає, зате в ньому високий вміст корисних речовин, особливо білка та кальцію.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 апреля 2024