Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Нічна атака на Київ: сталися пожежі та руйнування, є жертва (Фото)

newsroom.kh.ua

Нічна атака на Київ: сталися пожежі та руйнування, є жертва (Фото)

Цієї ночі РФ атакувала столицю баражуючими боєприпасами «Shahed». Вибухи пролунали у різних районах міста, одна людина загинула. Про це повідомили мер Києва Віталій Кличко та начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

У Голосіївському районі через падіння уламків на багатоповерховий житловий будинок виникло займання на останніх двох поверхах. Евакуйовано понад 20 мешканців. Попередньо, одна людина загинула, три травмовано. Ймовірно, зруйновано перекриття між поверхами, ведуться пошукові роботи людей під завалами.

Загалом в Голосіївському районі госпіталізували 4 постраждалих. Трьом медики надали допомогу на місці.

Удар росіян по Харківщині: пошкоджені багатоповерхівки, семеро постраждалих (Фото, відео)

Внаслідок падіння уламків сталися пожежі у двох приватних будинках в Дарницькому районі. У Печерському районі – горіли три авто. У Подільському районі також зафіксували загоряння у житловому будинку. Інформації про постраждалих наразі не надходило.

У Дніпровському районі палаючі уламки впали на зелену зону, у Святошинському – на територію одного з підприємств. Усі екстренні служби продовжують роботу на місцях.

За даними ДСНС, уночі до ліквідації наслідків було залучено 152 рятувальнии та понад 30 одиниць техніки.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
28 марта 2024