Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Volkswagen Tiguan наступного покоління вийшов на тести в США

newsyou.info

Volkswagen Tiguan наступного покоління вийшов на тести в США

Новий Volkswagen Tiguan вже неодноразово з’являвся на дорогах Європи у камуфляжі, а тепер розробники тестують кросовер у Сполучених Штатах. Проте на нових тестах зовнішність кросовера прикривають ретельніше, ніж це було раніше.

VW використовує покриття між фарами, щоб приховати верхню решітку радіатора. Частина нижньої решітки також має панель над нею. За цією секцією видно радіатори, а на кожному зовнішньому краю є вертикальні входи. У самому низу знаходиться невеликий спліттер.

Судячи з цього автомобіля, VW не вносить серйозних змін у профіль нового Tiguan порівняно з існуючою моделлю. Передня частина виглядає грубішою, а вигини вздовж боків не такі чіткі.

Задні ліхтарі вкриті наклейками, що робить їх схожими на поточний дизайн. Панель закриває вихлопні труби, щоб нижня частина бампера мала такий самий вигляд, як у існуючого Tiguan.

Попередні шпигунські знімки дали змогу зазирнути всередину нового Tiguan. Великий дисплей у вигляді планшету виступає з центральної панелі, а кнопки також, здається, перенесені на цифровий екран.

Як повідомляється, новий Tiguan використовуватиме оновлену версію існуючої платформи моделі. VW робить значні інвестиції в електромобілі, і майбутнє для двигунів внутрішнього згоряння може бути обмеженим. Ці фактори означають, що компанія не хоче вкладати гроші в нову платформу для кросовера.

Деталі силового агрегату поки що відсутні, але використання еволюції поточної платформи дозволить перенести актуальні двигуни. Попередні повідомлення свідчить про те, що також з’явиться більш потужна версія, хоча й не повна модель R. Також буде доступний плагін-гібрид.

Раніше також повідомлялось, що наступне покоління Tiguan також буде повністю електричною моделлю. Однак цей автомобіль працюватиме на архітектурі VW MEB-Plus, яка спеціально призначена для електромобілів. Виробництво цього варіанту почнеться в 2026 році на основному заводі бренду у Вольфбурзі.

motorcar.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024