Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Зовсім не колишня дружина Олена Мозгова: Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

newsyou.info

Зовсім не колишня дружина Олена Мозгова: Олександр Пономарьов показав красуню, від якої не може відірватися

За плечима у золотого голосу України Олександра Пономарьова два невдалих шлюби. Продюсерка Олена Мозгова пішла від чоловіка через романтичні почуття до іншого, а Вікторія Мартинюк натомість скаржилася на те, що виконавець перетворив їхній союз на любовний трикутник, де третя особа постійно змінювалася.

Декілька років назад в інтерв’ю, яке Олександр Пономарьов дав Катерині Осадчій у програмі “Світське життя” і зізнався, що готовий одружитися втретє, якщо зустріне свою людину. На даний момент відомо, що живе артист не сам. У музиканта є цивільна дружина, про що розповіла матір його сина Сашка. Однак, особистість потенційної мачухи свого сина жінка не розкрила. Але Пономарьов має ще одну співмешканку, про яку говорить не часто: мова йде про його вірну подругу з незвичайним ім’ям Ши.

Так, нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилося фото артиста зі справжньою красунею, то того ж білявою – собачкою породи ши-тцу. Обидва позували на дивані.

Зазвичай чоловіки обирають крупні породи собак, однак Олександр Пономарьов зробив вибір на користь маленької та доброзичливої собаки.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Олександр Пономарьов залишався разом зі своїми співвітчизниками і почав активно гастрольну діяльність разом зі своїм колегою та другом Дзідзьо. Останнім часом виконавці дуже зблизилися, адже їхні дуети користуються шаленою популярністю. Зокрема з Пономарьовим Михайло відкрився з абсолютно іншої сторони: серйозної, претензіозної та майстерної з огляду на вокал.

Власне, український шоу-бізнес давно не бачив таких сильних дуетів, і цілком імовірно, що співпрацювати а виконавці будуть з великою охотою і надалі. Якщо минулого року музиканти здебільшого гастролювали Україною, то зараз вони влаштовують благодійні заходи за кордоном.

sensatsiya.com

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024