Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Херсонський екс-журналіст, котрий співпрацював з росіянами, отримав премію в Росії

khersondaily.com

 Херсонський екс-журналіст, котрий співпрацював з росіянами, отримав премію в Росії

Херсонський екс-журналіст, котрий співпрацював з росіянами, отримав премію в Росії

Олега Грушка в

Херсоні

добре знають у журналістських колах передусім його багаторічною любов'ю до Росії та ненавистю до України. В період окупації він активно співпрацював з росіянами, а днями отримав навіть від них нагороду.

Про премію Олегу Грушку повідомили російські джерела. Його нагородили в номінації «Легенда Журналистики». Чим легендарним славетний Грушко, окрім роботи на росіян протягом довгих років у Херсоні, невідомо. Можливо його легендарності сприяв той факт, що він допомагав росіянам шукати проукраїнських журналістів у Херсоні під час окупації. Відзнаку, яку вручили Грушку, в Росії щороку вручає Союз Журналістів Росії, членство якого в Міжнародній федерації журналістів

призупинили

. Символічно премія називається «Золотое перо», що можна зрозуміти не лише як те, перо, яким пишуть.

Олег Грушко отримує «відзнаку» в РосіїАвтор:

Терористичне джерело

Олег Грушко отримав нагороду в РосіїАвтор:

Терористичне джерело

Олег Грушко часто в Херсоні розповідав про своє минуле «підводника». Відтак, його часто можна було бачити на заходах, присвячених морській справі у Херсоні. У вересні він «засвітився» в Херсонській державній морській академії, яку тоді захопили росіяни, під час російського заходу. Тоді ж його оголосили «начальником управління патріотичного виховання Департаменту молодіжної політики, сім’ї та спорту».

Також у окупантів Грушко відповідає за пропагандистське видання «Надднепрянская правда», яке випускали окупанти в Херсоні під час окупації і продовжують випускати зараз на окупованих територіях Лівобережної Херсонщини.

Раніше Грушко працював у різних херсонських виданнях, проте останнім часом — перед вторгненням — здебільшого його можна було побачити за кермом таксі або на різних публічних заходах у незрозумілому статусі. Ще за місяць до масштабного вторгнення — у січні 2022 року — від працював у комунальному підприємстві «Херсонкомунтранссервіс» — відповідав за комунікацію під час оформлення документів на причальні гідротехнічні споруди.

kavun.city

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 апреля 2024