Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Які гарніри можуть пошкодити судини та серце

newsyou.info

Які гарніри можуть пошкодити судини та серце

Гарнір — це основна складова будь-якої другої страви, що подається до м’яса, риби, курки або навіть просто так. Але не всі вони однаково корисні здоров’ю. Лікар-кардіолог розповіла, які гарніри можуть зашкодити серцево-судинній системі.

Фахівець зазначила, що найнебезпечнішим є картопляне пюре, яке досить часто з’являється на нашому столі. Виявляється, що його часте вживання може призвести до збільшення маси бляшок холестерину. Справа в тому, що в картопляне пюре додають багато масла, вершків, сметани і воно перетворюється на «жирову бомбу сповільненої дії».

Також шкідливими гарнірами є смажена картопля, білий шліфований рис та каші швидкого приготування. При частому вживанні такі продукти сильно шкодять організму, тому що містять велику кількість вуглеводів, що легко засвоюються, здатних швидко підвищувати рівень цукру в крові.

Плюс до всього, любов до таких гарнірів може обернутися зайвими кілограмами та діабетом другого типу. До заборонених продуктів лікар також віднесла «магазинні» пельмені, соуси (майонез, кетчуп), білий хліб та вироби з борошна найвищого ґатунку.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
29 марта 2024