Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У короткій сукні і на шпильках: Бріжит Макрон в ефектному образі сходила з королевою Норвегії до музею (ФОТО)

newsyou.info

У короткій сукні і на шпильках: Бріжит Макрон в ефектному образі сходила з королевою Норвегії до музею (ФОТО)

Перша леді Франції обрала для культурного виходу образ total black.

Бріжит Макрон разом із королевою Норвегії Сонею відвідала відкриття виставки, присвяченої творчому шляху норвезької художниці шведського походження Анни-Єви Бергман “Voyage Vers l’interieur” у Музеї сучасного мистецтва у Парижі. В експозиції представлено понад 200 робіт мисткині, серед яких картини, фотографії, малюнки, рукописи та архіви.

Перша леді з’явилася там в елегантному чорному пальті від Louis Vuitton зі шкіряними смужками і золотими ґудзиками. Під верхнім одягом на Бріжит була чорна сукня вище колін і без рукавів, прикрашена на лінії талії декоративними золотими ґудзиками, під яку вона одягла чорний топ із ажурними рукавами-сіткою.

Лук Макрон доповнила чорними туфлями на шпильках. Волосся вона зібрала в елегантну зачіску з прикореневим об’ємом і улюбленим макіяжем смокі-айс. У руці вона тримала чорний клатч.

Королева Соня була одягнена у чорний жакет з баскою і краваткою-бантом і чорні широкі штани. Замшеві ботильйони завершили її аутфіт.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 апреля 2024