Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Удача та прибуток: яким знакам Зодіаку пощастить під час ретроградного Меркурія

newsyou.info

Удача та прибуток: яким знакам Зодіаку пощастить під час ретроградного Меркурія

У період із 21 квітня по 15 травня 2023 року Меркурій на три тижні увійде у фазу ретроградного руху, що негативно позначиться на багатьох сферах життя, але деяким знакам пощастить, особливо у фінансовому плані.

Тельці в період ретроградного Меркурія отримають фінансове поповнення, якого ніяк не очікували. Це може бути прибуток від давніх вкладень, якийсь виграш або премія. Але астрологи радять не піддаватися спокусі на імпульсивні покупки, а подумати, куди можна інвестувати ці гроші після закінчення ретроградного Меркурія.

Для Левів ретроградний Меркурій буде багатим на щедрі матеріальні подарунки. Крім цього, є можливість підвищення зарплатні чи додаткового доходу. Не втрачайте можливості заробити якомога більше у ці три тижні, щоб кошти можна було інвестувати кудись або купити щось вартісне.

Для Риб цей період буде вдалим у сфері купівлі-продажу, що зазвичай не притаманно ретроградному Меркурію, адже у багатьох трапляється плутанина в цифрах. А ось представники цього знака можуть сміливо купувати нерухомість або акції, а також продавати своє майно. Єдине, намагайтеся не залазити у борги, а купувати все за власний кошт.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
25 апреля 2024