Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Новий суперкар Lamborghini Revuelto розсекретили до прем’єри (фото)

newsyou.info

Новий суперкар Lamborghini Revuelto розсекретили до прем’єри (фото)

Суперкар Lamborghini, який стане наступником Aventador, отримає ім’я Revuelto. Зовнішність супергібриду також не є секретом. Сталося це, як пише Supercar Blog, завдяки публікації в Мережі скану обкладинки італійського журналу Auto Capital, на якій відображена новинка.

Згідно з новою інформацією, супергібрид отримає ім’я Revuelto. Він розганятиметься до «сотні» за 2,5 секунди і досягатиме «максималки» 350 кілометрів на годину. Основу машини складе новий композитний монокок, частково виготовлений з так званого пресованого вуглеволокна. До складу силової установки увійде новий двигун V12 і три електромотори.

Вперше слово Revuelto стосовно новинки Lamborghini було згадано навесні минулого року — його виявили в одному з європейських патентів компанії. Пізніше називалися й інші варіанти, наприклад, Tormento, але вірним, судячи з нинішнього витоку, виявився найперший.

Зовнішність суперкара на зображеннях збігається з екстер’єром автомобіля, знятого ще на одному скані, який з’явився у лютому. Таким чином, Lamborghini Revuelto збереже фірмову стилістику дизайну, але стане більш агресивним зовні за рахунок розвинених повітрозабірників, великої кількості гострих граней та Y-подібних вставок в оптиці.

Виробник обіцяє близько 400 колірних опцій для екстер’єру та не менше 70 – для салону. На вибір буде доступно 13 режимів водіння. Дизайн суперкара забезпечує на 66% більшу притискну силу, ніж у Aventador Ultimae, розповіли в компанії. Продаж новинки стартує ближче до кінця року. Ціна новинки допоки не розголошується.

topgir.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 апреля 2024