Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

“Холостяк” Алекс Топольський показав, на кого проміняв Катю Лозовицьку

newsyou.info

“Холостяк” Алекс Топольський показав, на кого проміняв Катю Лозовицьку

Як пише Politeka.net, Алекс Топольський – відомий американський бізнесмен з України. А минулого року підприємець став головним героєм шоу “Холостяк”, де вибрав переможницею модель Катерину Лозовицьку. Після проекту пара досить швидко розійшлася і встигла дати не найприємніші інтерв’ю.

Натомість Топольський став досить успішним блогером в Інстаграмі, де ділиться бізнес-ідеями, а також особистими кадрами. А цього разу Алекс опублікував кадри у своєму сторісі, де був зі своєю новою подружкою. Щоправда, зірка вирішила закрити її обличчя і фанати змогли оцінити лише фігурку нової обраниці поки що холостяка.

“Спочатку ми прийшли ось у таке гарне місце”, – розповів Топольський.

“І вирушили насолоджуватися краєвидами моря. Ми цілий вечір балакали про все на світі і не могли залишитися”, – додав зірка на другому сторіс.

А раніше Алекс вирішив відповісти на критику українців. Зірка із сарказмом сприйняла реакцію на курси.

“Ми з Настею – інфоцигани! Настя нічого не розуміє в SMM, розводить людей, учні не заробляють, ну а я вирішив їй допомогти в цьому і набити власну аудиторію”, – написав Топольський.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
25 апреля 2024