Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Дієтолог розповіла про вплив кави на фігуру

newsyou.info

Дієтолог розповіла про вплив кави на фігуру

Кава може бути досить калорійним напоєм та негативно впливати на фігуру.

За її словами, каву варто сприймати як окрему страву, тому що навіть чашка латте містить 120 калорій, а кожен додатковий інгредієнт у ній додаватиме зайву вагу.

«Навіть якщо ми постійно корицю додаємо, у цьому немає нічого страшного. Там небагато калорій. У самій каві теж вони є. Якщо ми п’ємо чорну каву без цукру і з додаванням кориці, то це не є небезпечним для талії. Але зазвичай прянощі додають у каву з молоком, а це дещо інший калораж», — зазначила лікар.

Якщо спеції не такі небезпечні, то сиропи, молоко, вершки та цукор вже можуть зробити каву досить калорійним напоєм.

«Тут треба дивитися по добавці. Зрозуміло, що якщо порівнювати молоко та вершки, то молоко менш калорійне. Якщо ми беремо в кав’ярні той самий раф, то там, крім вершків, є сиропи. Якщо ж ми щільно поїли і ще зверху все це залили чашкою латте, то додамо калорій до свого їди, причому навіть цього не помітивши», — розповіла фахівець.

Лікар порадила додавати в каву прянощі або сік лимона, щоб він не впливав на фігуру. Тим же, хто не п’є чисту каву, доведеться робити вибір між молоком чи цукром. При цьому експерт зазначила, що замінити тваринне молоко рослинним не вийде, оскільки воно є рівнозначним за калорійністю.

Панова також нагадала, що кавові напої часто п’ють разом із калорійною закускою, що теж позначається негативно на фігурі. Зрештою, при частому вживанні кава заважає засвоєнню низки вітамінів.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
29 марта 2024