Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Майже винесла діамант: В Італії мураха ледь не пограбувала ювелірний салон (ВІДЕО)

newsyou.info

Майже винесла діамант: В Італії мураха ледь не пограбувала ювелірний салон (ВІДЕО)

Здавалося б, що мураха така маленька комашка, яка не здатна підняти нічого важкого.

Але хто ж може встояти перед найкращими друзями дівчат – діамантами. Інакше як пояснити курйозне відео, що з’явилося в мережі.

На ньому звичайна мурашка спробувала пограбувати ювелірний салон в Італії й майже вкрала з магазину діамант. Відео з комахою-хуліганкою записали співробітники крамниці дорогоцінних каменів, які мало не втратили через неї прибуток.

За різними оцінками, людина співіснує з мурахою на планеті Земля від 2,4 до 2,8 мільйона років. За цей час комахи не перестають дивувати ексцентричністю і винахідливістю.

Вони примудряються вибудувати міст з власних тіл, споруджують цілі поселення, або ж починають красти у людей великі хлібні крихти чи діаманти.

Відео з мурахою, яка вчинила особливо велику крадіжку, було знято в магазині в Італії. Там на столі ювелірного салону зустрілися великий діамант і мураха з маргінальними нахилами.

Ледь помітна комаха вилізла на ювелірний стіл і проявила суперздібність – схопила жвалами величезний дорогоцінний камінь і понесла його. Здається, мураха має приховані сили Халка.

Злодійку спіймали самі ювеліри, які і зняли відео. Залишається тільки здогадуватися, навіщо комасі знадобився гігантський блискучий камінь.

crimezone.in.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024