Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Автомобіль Міхаеля Шумахера виставили на аукціон за 10 млн. доларів

newsyou.info

Автомобіль Міхаеля Шумахера виставили на аукціон за 10 млн. доларів

Міхаель Шумахер – один із найбільших гонщиків Формули-1. Щоразу, коли автомобіль, на якому він їздив, виставляється на аукціон, підсумкова ціна обчислюється мільйонами.

На початку квітня на аукціоні RM Sotheby’s продадуть легендарний формульний болід Ferrari, на якому Міхаель Шумахер виграв чемпіонат 2000 року, повідомляє видання Carsweek . Автомобіль Ferrari F1-2000 з шасі 198 використовувався як запасна машина команди Scuderia. Шумахер виграв на ньому кваліфікаційний заїзд етапу Гран-прі Бразилії. Стартувавши з третьої позиції, він зміг фінішувати першим і виграв поул-позицію для основних перегонів.

Цей же болід допоміг Шумахеру отримати поул-позицію на Гран-прі Іспанії, але під час головного заїзду проблеми із дозаправкою та прокол колеса відкинули його на п’яте місце. Брав участь автомобіль із шасі 198 і в Гран-прі Монако, але теж не надто вдало. Шумахер стартував із поул-позиції, серйозно відірвався від переслідувачів, але змушений був зійти з дистанції через поломку. Востаннє болід виходив на старт в Австрії.

За підсумками сезону, Шумахер піднявся на перше місце серед пілотів, а команда Scuderia Ferrari виграла кубок конструкторів. Тепер легендарний Ferrari F1-2000 буде проданий з аукціону. Стартова ціна складає 10 млн. доларів.

uamotors.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 апреля 2024