Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Які моделі автомобілів з ГБО можна купити в Україні за 5000 доларів

newsyou.info

Які моделі автомобілів з ГБО можна купити в Україні за 5000 доларів

Машини на газі стають популярнішими через падіння цін на це паливо. На вторинному ринку продаються сотні недорогих моделей до 2014 року випуску.

Сучасний ринок легковиків України насичений пропозиціями автомобілів із ГБО. Оскільки ціни на автогаз продовжують падіння, попит на такі машини зростає. Аналітики Auto.ria склали рейтинг доступних авто, які продаються на “вторинці” у березні.

Вікова категорія моделей – від 2001 до 2014 року випуску. Примітно, що до переліку потрапили популярні моделі, пропозицій щодо продажу яких не менше сотні по країні.

У першій трійці опинилися Chevrolet Lacetti 2005-2008 років, Skoda Octavia 2001-2008 років та Chevrolet Aveo 2006-2010 років. У топ-15 потрапили багато “японців”, “німців” та “корейців”:

Раніше повідомлялося, що лідерами на українському авторинку залишаються автомобілі з бензиновими двигунами з часткою 39,6%. Разом з гібридами та авто із встановленим ГБО такі машини у лютому зайняли понад 59% ринку.

avtosota.com

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
25 апреля 2024