Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Подыскивал клиентов в Донецкой области и предлагал уехать в Венгрию: СБУ задержала организатора "уклонистской схемы"

novosti.dn.ua

Подыскивал клиентов в Донецкой области и предлагал уехать в Венгрию: СБУ задержала организатора уклонистской схемы

В Донецькій області СБУ спільно з поліцією затримали організатора незаконної схеми виїзду до країн Європи. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Служби безпеки України у Донецькій та Луганській області.

Організатором схеми виявився уродженець Закарпаття, який проживає у Києві. Він підшукував клієнтів-ухилянтів із Донецької області через знайомих та пропонував виїхати до Угорщини. Вартість такої послуги складала 15 тисяч євро.

Щоб вивести потенційних призовників за межі України, фігурант зі спільником переправляв їх через прикордонну річку.

Контррозвідники СБУ затримали організатора злочинної схеми на гарячому під час контрольованої спроби переправлення втікачів через річку за кордон та отримання хабаря.

Наразі чоловікові повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Фігурант перебуває під вартою.

Нагадаємо, що СБУ повідомила про підозру заступниці голови угруповання «ДНР» Дениса Пушиліна Тетяни Переверзєвій.

Переможемо цензуру разом!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 июня 2024