Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Вибух в будинку на Миколаївщині: літня господиня чудом вижила

korabelov.info

Вибух в будинку на Миколаївщині: літня господиня чудом вижила

Сьогодні вдень, 24 жовтня 2024 року, на Миколаївщині ледь не сталася трагедія. В селищі Братське Вознесенського району літня мешканка села, затопивши газову піч, не помітила, що згодом запальник затух. Вона повторно спробувала запалити прилад, що призвело до вибуху газоповітряної суміші у будинку, оскільки перед цим вона не провітрила приміщення.

На щастя, жінка не постраждала, однак зруйновано стіну та частину печі в будинку. Інцидент міг мати значно гірші наслідки.

Пам’ятайте про важливість дотримання правил безпеки при користуванні газовими приладами, про які нагадують рятувальники ДСНС Миколаївщини. Перед запалюванням газового приладу слід відкрити вікно чи кватирку і перевірити провітрювач, який встановлений у пластиковій рамі (повинен бути відкритим та допускати повітря у приміщення), опісля — перевірити наявність тяги у вентиляційному димовому каналі і лише після цього запалювати газовий прилад.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
24 октября 2024

Другие новости

Больше новостей