Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Чотири авто зіткнулися на проспекті в Миколаєві

korabelov.info

Чотири авто зіткнулися на проспекті в Миколаєві

Вдень у понеділок, 24 червня, на перетині проспекту Центрального та вул. 9-ї Слобідської у Миколаєві сталася масштабна аварія за участю чотирьох транспортних засобів.

Кореспондент «Новин -N» повідомляє з місця події, що у ДТП постраждали легковий автомобіль Mitsubishi Colt, мікроавтобуси Volkswagen Transporter і Ford Transit, а також кросовер Renault Duster.

За словами очевидців аварії, водій автомобіля «Міцубісі», рухаючись вул. 9-ї Слобідської з боку вул. Чкалова, перетинаючи проспект при непрацюючому світлофорі, не пропустив мікроавтобус «Фольксваген», що їхав по Центральному проспекту з боку Херсонського кільця в напрямку вул. Садової.

Після зіткнення мікроавтобус «Фольксваген» також змінив траєкторію руху і врізався у «Форд», що стояв перед перехрестям на вул. 9-ї Слобідській.

Внаслідок аварії водій «Міцубісі» отримав легкі травми, але від медичної допомоги відмовився. Рух на перехресті був суттєво ускладнений, проте поліцейські швидко прибрали автомобілі, що зіткнулися.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
28 июня 2024