Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

«Антитіла» презентують нову роботу «Поламані»: “Миру голуби сховали голови…”

mig.com.ua

«Антитіла» презентують нову роботу «Поламані»: “Миру голуби сховали голови…”

Після потужної премʼєри пісні «Ти саме та», яка вже набрала мільйони переглядів на YouTube та встигла грунтовно осісти в ефірах радіостанцій України, Антитіла представляють нову пісню та кліп «Поламані».

Лірика та відеоряд твору наповнені важливими меседжами, які Антитіла вважають за необхідне передати всім своїм слухачам сьогодні, зараз!

Пісня «Поламані» як про тих, хто потребує цієї підтримки, так і про тих, хто готовий її надавати. Навіть коли нестерпно важко, коли вся ваша воля і характер закуті — не бійтеся попросити про допомогу. І навпаки, якщо вам здається, що від вас нічого не залежить, все одно відгукуйтесь на поклик того, хто потребує вашого плеча.

Маленькими кроками та вчинками ми змінюємо реальність, пам’ятайте про це. Слухайте:

https://www.youtube.com/watch?v=vc452muMCPc

Він кладе ножа і книжку,

В свій чемодан.

Старий світ на ладан диха,

Тріщить по швам.

Пальці бʼють червоні кнопки,

Рве порядки і волокна,

Миру голуби сховали голови,

Затушує міста гамір його лице,

І веде залізний намір змінити все,

Перетнути крайні грані,

В місце де глибока рана кличе,

Йде людина, йде.

«Ця пісня – це, звісно, й саморефлексія. Через історію одного дивака ми розповідаємо про себе, розповідаємо про всіх нас, тих, хто серед колосальних потрясінь відчуває себе «трохи поламаними», навіть якщо не визнає цього, водночас залишаючись незламними.

Ми по іншому не можемо, навіть коли самі неймовірно потребуємо допомоги і підтримки, ми, в першу чергу, йдемо рятувати інших, рятувати душі, лікувати рани, віддавати, боротися за когось!» – ділиться Тарас Тополя.

АНТИТІЛА ДЯКУЮТЬ: Командуванню Угрупування сил і засобів оборони міста Києва, головному управлінню Національної Поліції України, головному управлінню ДСНС України, Департаменту Молоді і Спорту КМДА та першому заступнику КМДА Поворозніку Миколі Юрійовичу, керівництву Національного музею народної архітектури та побуту України та Хору хлопчиків чоловічої хорової капели ім. Л.Ревуцького і керівнику – Народному артисту України Аіді Набіївні Зайцевій.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 июня 2024