Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Запорізькі каратистки – бронзові призери Прем’єр Ліги WKF2024

mig.com.ua

Запорізькі каратистки – бронзові призери Прем’єр Ліги WKF2024

Дві запорізькі каратистки, Олександра Шолохова та Еліна Сєлємєнєва, стали бронзовими призерками завершального етапу Прем’єр Ліги WKF2024 у Касабланці.

Про успіхи запорізьких спортсменок розповіла начальниця Управління молоді та спорту Запорізької облдержадміністрації Наталія Власова під час пресконференції.

Одна з каратисток, Еліна Сєлємєнева, раніше виступала в молодіжній збірній U-21. В активі дівчини вже є 3 золоті медалі з чемпіонату Європи серед юніорів, молоді та кадетів. Днями у Касабланці спортсменка дебютувала в дорослій лізі. Попри травму, дівчина продемонструвала неймовірну силу духу та волю до перемоги, здобувши бронзову нагороду.

Еліна навіть пожартувала, що зараз аж ніяк не до відпочинку, адже всі сили спрямовує на досягнення результатів.

– Я рада, що виборола бронзу, але вважаю, що могла б виступити краще. Звичайно, хотілося посісти перше місце, але я боролася до кінця, – поділилася Еліна Сєлємєнєва.

Олександра Шолохова також здобула бронзову медаль на престижних змаганнях. Її участь у Премʼєр Лізі стала справжнім дивом, адже дівчина потрапила у списки учасників в останній день відбору:

– Мені пощастило потрапити у списки, адже хтось відкликав свою кандидатуру. Зареєструвалися та одразу вирушили на змагання, через день я вже виступала. Звичайно, радію перемозі. Не омріяне золото, але в цю «бронзу» я вклала багато сил та емоцій, – розповіла Олександра.

Спортсменок та їхнього тренера нагородили грамотами Запорізької обласної державної адміністрації.

За словами Наталії Власової, запорізькі каратисти продемонстрували всьому світу, що їхній талант і відданість спорту не знають меж.

Адже їхні перемоги – це надихаючий приклад для всіх спортсменів і доказ того, що навіть попри війну український спорт продовжує розвиватися!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 июня 2024