Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Аварія у Богатирівці Запорізького району

mig.com.ua

Аварія у Богатирівці Запорізького району

На Запоріжжі у ДТП постраждали троє малолітніх: поліцейські закликають громадян дотримуватися Правил дорожнього руху.

Подія сталася у Богатирівці Запорізького району. Всупереч Правилам, діти каталися селом на мотоциклах, що призвело до аварії та травмування. Працівники відділення №2 (Вільнянськ) Запорізького районного управління поліції попередньо встановили, що 25 травня на одній із сільських вулиць водій автомобіля «Skoda» повертаючи ліворуч, виїхав на зустрічну смугу та не надав перевагу у русі мотоциклам «Geon» та «Yamaha». Відбулося зіткнення транспортних засобів.

Як наслідок, малолітні водії двоколісних, віком 12 та 13 років, а також пасажирка – дівчина їхнього віку, отримали тілесні ушкодження. Дітей госпіталізували. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Джерело: «Поліція Запорізької області».

Поліція Запоріжжя закликає батьків пильнувати за безпечним дозвіллям своїх дітей, а також роз’яснювати їм необхідність дотримання Правил дорожнього руху.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
17 июня 2024