Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Українська платформа BUKI потрапила до рейтингу найкращих EdTech-компаній за версією TIME

newssky.com.ua

Українська платформа BUKI потрапила до рейтингу найкращих EdTech-компаній за версією TIME

Ілюстративне фото

Цього року Time спільно з міжнародним постачальником ринкових і споживчих даних та рейтингів Statista вперше оприлюднили список найкращих світових EdTech-компаній цього року.

Туди увійшли 250 компаній з різних країн, третина — зі США. Рейтинг базується на формулі, що оцінює фінансову стійкість і вплив на галузь.

Окремо виділили найкращі світові EdTech Rising Stars, цей рейтинг охопив 15 компаній. Так хотіли виокремити організації, які мали найвищі темпи зростання доходів за останні три роки серед тих, хто подав заявку.

На це відреагував співзасновник і керівник платформи Buki Вадим Синжерецький на своїй сторінці у фейсбуці. «Тепер з командою можемо сміливо десь невзначай говорити, що були в TIME, нічого особливого», — пожартував він.

Buki — це EdTech-стартап, маркетплейс для вчителів і репетиторів. У команді понад 130 працівників, більш ніж 110 000 приватних репетиторів розміщено на платформі. Це один із найбільших EdTech стартапів Європи.

Нагадаємо, у 2023 році Синжерецький потрапив до щорічного список молодих лідерів 30 under 30 у Європі за версією Forbes.

Читайте також на Newssky «Україна повернула з окупації ще 13 дітей» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
17 июня 2024