Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

З тимчасово окупованої частини Запорізької області вдалося повернути підлітка

mig.com.ua

З тимчасово окупованої частини Запорізької області вдалося повернути підлітка

На підконтрольну українському уряду територію з тимчасово окупованої частини Запорізької області вдалося повернути 17-річного підлітка-сироту.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Денис прагнув виїхати з окупації до свого повноліття. На тимчасово захопленій території він проживав під наглядом сусідки та весь час шукав можливість виїхати на підконтрольну уряду України територію.

Повернути хлопця з окупації вдалося зусиллями тітки, яка звернулася до Мінреінтеграції по допомогу.

Відомство спільно з громадською спілкою “Українська мережа за права дитини” змогло вивезти Дениса на вільну територію.

Наразі хлопець перебуватиме під наглядом своєї тітки. Незабаром він вирушить до реабілітаційного табору в Трускавці, де спеціалісти допоможуть йому відновитися психологічно.

Нагадаємо, що 1 травня на підконтрольну Україні територію повернули ще одну дівчинку та двох хлопчиків з тимчасово окупованої Херсонщини. Крім того, 2 травня волонтери організації Save Ukraine вивезли з окупації 16-річного хлопця та його родину.

Текст та фото ZMINA.UA

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
13 июня 2024