Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Дитячі премєри в кінотеатрах: що подивитися з дитиною влітку

tvoymalysh.com.ua

Дитячі премєри в кінотеатрах: що подивитися з дитиною влітку

Звичайно, такі розваги доступні тільки в місцях, де не відбуваються бойові дії, а у випадку повітряної тривоги поблизу є сховище, куди можна швидко сховатися. Цього літа на великі екрани вийдуть декілька повнометражних мультфільмів і дитячих фільмів.

США1 червня

Продовження історії американського підлітка, що заволодів суперсилою «Людина-павук: Навколо всесвіту» 2018 року. Цього разу на підлітка з Нью-Йорку Майлза Моралеса чекає несподівана подорож крізь Всесвіт, в якій він об’єднає зусилля з Ґвен Стейсі та новою командою «Павуків», щоб протистояти наймогутнішому лиходію, якого вони коли-небудь зустрічали.

США8 червня

Чи задумувалися ви колись про що насправді думають собаки? Universal Pictures представляє комедію про собак-друзів. Одного разу пса на ім‘я Реджі господар виганяє з дому. Тож Реджі вирішує об’єднати сили разом з іншими кудлатими, щоб організувати план ідеальної помсти.

США15 червня

Події розгортаються у місті Стихій, у якому разом проживають вогняні, водяні, земляні та повітряні мешканці. Теплинка – рішуча, кмітлива і запальна дівчина – дружить з веселим хлопцем на ім'я Плин, який звик пливти за течією у житті. Їхня дружба кидає виклик переконанням Теплинки про світ, у якому вони живуть. Мультфільм став фільмом закриття Каннського кінофестивалю 2023 року

США29 червня

Сором’язлива, мила та дещо незграбна Рубі Ґіллман, як і всі підлітки її світу, намагається жити звичайним життям, але здебільшого почувається абсолютно невидимою серед однолітків. Та все змінюється, коли вона дізнається, що належить до королівського роду міфічних морських кракенів. Так починається яскрава пригода, що сягатиме глибше за найбільші глибини океану!

США29 червня

Плавучий рай острів Гулу потрапляє у великі неприємності, коли з невідомих причин починає підніматися вода та реальною стає загроза затоплення. Коли машина місцевого винахідника, що мала врятувати острів, не спрацьовує, до справи доводиться взятися жителям цього чудового місця - двум мавпочкам, які невпинно ворогують, зарозумілий науковець-кролик та кумедне порося.

США, Великобританія13 липня

Маленький пухнастик Жи не дуже вправний гонщик, проте, він не має вибору. Жи повинен виграти перегони, бо тільки так він зможе врятувати будинок, в якому він живе зі своєю бабусею, від знесення. На нас чекають дивовижні дороги, найкращі друзі та неймовірні Звіротачки!

Читай також: Що подивитись з дитиною: весняні прем’єри мультфільмів в кіно

США20 липня

Вже довгі роки хитрий койот Вайлі займається тим, що ловить свого найлютішого ворога - каліфорнійську зозулю-подорожника Дорожнього бігуна, використовуючи при цьому всілякі пастки та гаджети, які виготовляє компанія АСМЕ. Але після того, як чергова спроба призводить до невдачі і нових каліцтв, доведений до відчаю койот вирішує подати позов на свого постачальника і помилково бере послуги некомпетентного адвоката з рекламного оголошення.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 апреля 2024