Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Англії солістки народного ансамблю танцю «Радість» присвятили танець хлопцям з ЗСУ (відео)

newsyou.info

В Англії солістки народного ансамблю танцю «Радість» присвятили танець хлопцям з ЗСУ (відео)

В Англії солістки народного ансамблю танцю “Радість” присвятили танець хлопцям з ЗСУ. Повідомляє NikopolART.

3 червня в англійському місті Battle пройшов благодійний захід присвячений збору коштів для ЗСУ. У ньому взяли участь вихованки народного ансамблю танцю «Радість» Вера Каліберда та Майя Хуторна.

«Зараз Вера Каліберда проживає в Англії. А Майя, щоб прийняти участь у цьому заході і підтримати свою подругу і колегу по ансамблю спеціально приїхала з Фінляндії, де наразі перебуває з двома дітьми», розповів балетмейстер народного ансамблю танцю «Радість» Олександр Міщенко.

Танець “Буковинські витинанки”. Народний ансамль танцю “Радість”

Під час благодійного заходу дівчата виконали два танці: «Коломийка» та «Буковинські витинанки», який був присвячений їх колишнім партнерам у цьому танці Сергієві Сацуті та Євгену Гнатенко, які у складі ЗСУ зараз боронять Україну на передніх рубежах.

«В Англії є Українська спілка, яка часто організовує подібні благодійні збори. На вчорашньому заході була українська кухня, український ярмарок, з різноманітними поробками. Брали участь українці і англійці. Були Україно і англо мовні пісні, гра на арфі, саксофоні і наші танці, які дуже всім сподобалися», розповіла Вера Каліберда.

Наприкінці концерту залунала мелодія польки “Грибіночка”. Багато хто з присутніх не міг втриматися на місці. Разом із дівчатами з “Радості” вони залюбки закружляли у веселому танці – експромті

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
23 апреля 2024