Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Підраховано, скільки нових автомобілів українці придбали у травні

newsyou.info

Підраховано, скільки нових автомобілів українці придбали у травні

Впродовж минулого місяця в Україні було зареєстровано понад 5,1 тисячі нових легкових авто, що удвічі більше ніж торік, повідомляє Укравтопром.

Водночас, від показника довоєнного травня 2021 року, платоспроможний попит на нові легковики відстає на 39%. Відносно попереднього місяця (квітня 2023 року) споживча активність на авторинку майже не змінилась.

Лідерство на ринку утримує японська марка Toyota – 861 проданий автомобіль. На другому місці залишається Renault – 501 одиниця. Третій результат у Volkswagen – 446 машин. Також у ТОП-5 травня потрапили Hyundai (347 авто) та BMW (344 авто).

Бестселером місяця на українському ринку нових легковиків залишається кросовер Renault Duster, який обрали 472 покупця. Всього, з початку року в Україні було зареєстровано 21,5 тисячі нових легкових автомобілів, що на 44% більше, ніж за аналогічний період 2022 року.

avtomir.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
24 апреля 2024