Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Вчені назвали вишневий сік найкращим щоденним напоєм

newsyou.info

Вчені назвали вишневий сік найкращим щоденним напоєм

Вчені в процесі досліджень виявили, що вишневий сік має особливі властивості. Крім того, його назвали найкращим напоєм на кожен день.

Наукові дослідження, які опублікувалися в “Journal of the American College of Nutrition” змогли показати, що спортсмени, які п’ють вишневий сік в період семи днів до початку змагань з плавання або велогонки, змогли підвищити рівень своєї витривалості.

Завдяки великій концентрації антиоксидантів, цей напій зміг збільшити працездатність і зменшити втому. Також аналізи показали, що вишневий сік сприяє зниженню кров’яного тиску і скорочує ризик хвороби серця, тому що в ньому маса корисних речовин, як калій і поліфеноли.

Цей напій допоможе боротися з безсонням, адже в ньому міститься мелатонін. Це хімічна речовина, яка регулює фази сну неспання у людини.

Фахівці радять вживати цільні фрукти, які можуть надати людині високу дозу клітковини, яка уповільнює засвоєння цукру і знижує його вплив на концентрацію глікемії. Проте, сік теж може принести деяку користь. Потрібно лише не пити напоїв з підсолоджувачами, адже вони можуть містити більше 60 грамів цукру.

beautytips.kyiv.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 апреля 2024