Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Донька Ольги Фреймут Злата показала, як проводить час в Лондоні

newsyou.info

Донька Ольги Фреймут Злата показала, як проводить час в Лондоні

Відомо, що зірка славнозвісної програми “Ревізор” Ольга Фреймут – тричі мама й старша дитина Злата Мітчелл нині живе самостійно та показує свою буденність без нагляду та контролю. Її витівки інколи зухвалі, а образи показують зовсім не таку стриману поведінку, яку транслює мама у своїх уроках етикету.

Злата Мітчелл неодноразово була на знімальному майданчику зіркової мами, адже на піку слави жінка не мала достатньо часу, щоб приділити його своїй дитині. Саме через це 17-річна дівчина відчувала брак батьківської любові в період дорослішання.

Батьком екстравагантної дівчини є корінний британець Ніл Мітчелл, з яким ревізорка познайомилася під час навчання в Міському університеті Лондона. Її підкупили стримані манери, ввічливість, успішність, проте під час спільного проживання пари, “рожеві” окуляри Ольги спали й жінка відкрила очі на справжній облік чоловіка. Тож, зрозуміла, що це не той самий, з ким хоче пов’язати долю, тому вже вагітною повернувся до Києва, де народила Злату.

Наразі старша донька Ольги Фреймут проживає в Лондоні й неодноразово показує, як проводить час в компанії друзів або демонструє нові відкриті образи. Цього разу нова світлина теж викликала обговорення в мережі серед її аудиторії.

У своєму Instagram Злата потрапила під критику через кривляння на камеру та нечіткість всього зображення. Дівчина постала в повністю чорній сукні та білим манікюром, який гармонійно поєднався з загальним обліком. Яскравий макіяж без посмішки, із зухвалим виразом обличчя виднівся на всьому кадрі цієї Insta-Stories.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 апреля 2024