Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Як спекти домашній хліб у звичайній духовці

newsyou.info

Як спекти домашній хліб у звичайній духовці

Як відомо, домашній хліб має незрівнянний смак, довго лежить, не черствіє, не цвіте…Якщо ви думаєте, що його спекти – це щось надскладне, ви помиляєтесь. Спробуйте – і ваша кухня відразу наповниться ароматним запахом справжнього домашнього хліба.

Для приготування 5 батонів (саме стільки можна покласти на деко стандартної духовки) необхідно взяти:

У літровій банці запустіть дріжджі, тобто цукор, дріжджі й 300 мл теплої води розмішайте і залишіть в теплому місці на 0,5 год. Потім долийте в банку решту води, всипте сіль, розмішайте й вилийте в миску. Всипте 200 г борошна й залишіть на 2 год в теплому місці.

Потім замісіть тісто. Воно має бути м’яким і не прилипати до рук. Після цього знову покладіть на 2 години в тепле місце. Коли тісто виросте, розділіть його на 5 частин(приблизно по 550-600 г), Виробіть батони, змастіть їх олією (краще нерафінованою).

Накрийте іншим деком або пергаментним папером і нехай ще постоять 0,5 год. Якщо витримати розчину стільки часу, як за рецептом, не відчуватиметься смак дріжджів, хліб буде м’який, пористий, зі смачною хрумкою скоринкою.

useti.org.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
24 апреля 2024