Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Переможниця “Холостяка” Квіткова показала новий образ і отримала критику

newsyou.info

Переможниця “Холостяка” Квіткова показала новий образ і отримала критику

Популярна українська блогерка Даша Квіткова, яка нещодавно оголосила про розрив стосунків з головним героєм шоу “Холостяк” та батьком свого сина Микитою Добриніним, часто радує свою аудиторію яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу дівчина поділилася черговим відео з гардеробної, на якому показала, як створює модний лук.

Так, спочатку у кадрі Даша з’являється у затишному домашньому халаті, а потім починає одягатися. Спочатку на приміряє штани – широкі шкіряні та вузькі скіні, але зупинилася на першому варіанті. Потім надягає вузьку водолазку і накидає зверху картату сорочку. Завершують образ білі кроси, об’ємна сіра косуха та чорна сумочка.

Шанувальники не пройшли повз і тут же почали обговорювати новий лук Квіткову, правда деякі її розкритикували:

“Несумісні між собою речі виглядають красиво тільки на Даші. А тепер уявляю себе в цьому”.“Однією мені здається, що ці речі зовсім не дружать між собою?”“Єдине, що вибивається з усієї цибулі – це сорочка! Зовсім не хороша”.“Мені щось не дуже подобаються кольори ці разом. Можливо, якщо щось світле було б знизу, тоді це виглядало б свіжо, а так трохи сіро”.“Щось лонг із сорочкою не зайшов”.“Згідна, що взагалі не вдало, зі скіні було краще!”“Чому у вас весь верхній одяг xxxl?”.“На такій фігурі і мішок з-під картоплі виглядатиме вау”.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
29 марта 2024