Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Лікарі з Великобританії розповіли про небезпеку рису для серцево-судинної системи

newsyou.info

Лікарі з Великобританії розповіли про небезпеку рису для серцево-судинної системи

У Великобританії розповіли, що вживання рису може позначитися на стані серцево-судинної системи. Лікарі рекомендували по можливості відмовитися від цього продукту.

Давно доведено і неодноразово підтверджувалося повторно, що раціон людини безпосередньо пов’язаний із самопочуттям. Неправильне харчування може спровокувати захворювання, в тому числі серйозні.

Нещодавно лікарі з Великобританії провели додаткове дослідження, виявивши ще кілька продуктів, від яких краще відмовитися. У список потрапили макарони, хліб і рис.

У їх складі немає достатньої кількості мінералів, вітамінів і корисних волокон. Фахівці вважають, що через рису можуть розвинутися хвороби серцево-судинної системи.

Лікарі вказали, не всі зернові корисні, як вважалося раніше. Наприклад, рафіновані зерна сприяють накопиченню цукру в організмі, а той в свою чергу призводить до жирових накопичень. Найкориснішими в цій групі є цільнозернові продукти, оскільки у висівках містяться клітковина, вітаміни і антиоксиданти.

glamour.kyiv.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
28 марта 2024