Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Дружили з дитинства: Слава Дьомін заявив, що перестав спілкуватися з “Холостяком” Топольським

newsyou.info

Дружили з дитинства: Слава Дьомін заявив, що перестав спілкуватися з “Холостяком” Топольським

Слава Дьомін більше не спілкується з Алексом Топольським, з яким дружив понад 20 років. Телеведучий припинив багаторічну дружбу зі своїм кумом через місяць після закінчення шоу “Холостяк-12” і зараз не має жодного відношення до його життя.

У своїй програмі “Слава ПРО” шоумен зізнався, що вони перестали спілкуватися з героєм реаліті через “розбіжності у поглядах на життя та стосунки між людьми”.

“Так, ми дружили з самого дитинства, але інколи приходить той момент, коли дружба закінчується і коли не хочеться губити гармонію із собою. І тому краще не спілкуватися з деякими людьми. Це моя позиція”, – пояснив телеведучий.

Дьомін попросив підписників більше не ставити йому питання про Топольського, а Алексу побажав якнайшвидше знайти справжнє кохання, яке “змінить його життєві принципи”.

Слава та Алекс народилися та провели дитинство у Львові. Вже у студентські роки Топольський переїхав до США, потім – на Балі, а Дьомін через якийсь час перебрався до Києва. Попри відстань, між ними збереглася міцна дружба і вони навіть стали кумами – Алекс хрестив сина Слави.

Алекс та Слава дружили з дитинства Фото: instagram.com/slavademin_official

Дьомін навіть знімався в одному з випусків “Холостяка” та познайомився з однією з учасниць шоу. Після виходу епізоду в ефір Слава написав допис про багаторічну дружбу з Алексом, яка триває 23 роки.

“Справжні близькі люди завжди перевірені часом. І наша дружба якраз про це. Ми тисячу разів виручали один одного з різних ситуацій, завжди тримали зв’язок і могли розраховувати на взаємну підтримку. Ще й кумами стали. Все це дуже цінно для нас обох. Ми одна родина!”, – ділився телеведучий.

А в день фіналу Дьомін опублікував фото з Топольським та його мамою Наталією, яка для нього завжди була “тьотею Наташею”.

“Наші мами знайомі вже більше 35 років. Потім вони перестали спілкуватись через розбіжності у наших з мамою стосунках. Але для мене тьотя Наташа стала однією з найрідніших, яка багато підтримувала мене у найскрутніші моменти в житті”, – писав Слава Дьомін.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
24 апреля 2024