Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Анна Трінчер заінтригувала важливою об’явою

newsyou.info

Анна Трінчер заінтригувала важливою об’явою

Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка з початку війни перебралася жити на Тернопільщину, а через кілька місяців повернулася до Києва і продовжила творчу діяльність, часто радує шанувальників яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу зірок виклала грайливі фото у спокусливому образі та нагадала шанувальникам про свої концерти на початку квітня.

Як видно, на нових фотографіях Анна знята в цікавій локації з тьмяним світлом. Перед камерою вона з’явилася у білій кофтині з відкритими плечима, яка тільки підкреслила її пружне декольте після пластичної операції. При цьому на шиї у співачки тонка витончена прикраса, її волосся акуратно покладене, а на обличчі легкий макіяж та грайлива посмішка.

У підписі до публікації Трінчер написала: “Сумую за тобою… Побачимося 1 квітня у Львові, 2 квітня у Тернополі”. Шанувальники не пройшли повз і відразу почали коментувати нову публікацію зірки:

“Як я вже чекаю”.“Анютка, ти найкраща. Нехай тобі щастить із Сашком!”.“Красива та ніжна”.“Побачимося обов’язково”.“Як гарна”.“А ти скрутила мою голову”.“Красуня”.“Анечко, ти прекрасна”.“Така ніжна”.“Шикарна”.“Красуня”.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
25 апреля 2024