Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

“Били тих, хто за Україну”: викрадена дитина розповіла про знущання окупантів (відео)

newsyou.info

“Били тих, хто за Україну”: викрадена дитина розповіла про знущання окупантів (відео)

За словами насильно депортованого в РФ хлопчика, росіяни погано їх годували та погрожували відправити до псковського інтернату для подальшого усиновлення.

Дитина, яку насильно утримували на території Російської Федерації, розповіла про те, як окупанти поводяться з викраденими українськими дітьми. Відповідне відео опублікувала у Facebook журналістка Тетяна Попова.

В інтерв’ю представникам ЗМІ дитина зізналася, що російські окупанти погано їх годували, а також били тих, хто позитивно висловлювався про Україну. За його словами, деякі діти тікали, щоби купити собі їжу.

“Били тих, хто за Україну. З Херсонської області майже всі — за Україну. Металевим ціпком били. Бив Астахов, який відповідає за безпеку”, — згадує хлопчик.

За словами дитини, окупанти намагалися переконати їх у тому, що від них відмовилися батьки. Росіяни також погрожували відправити дітей до псковського інтернату для подальшого усиновлення.

“Усе одно ви їх не заберете. Це діти Росії будуть”, — говорили батькам керівники так званого “табору”.

Хлопчик зазначив, що росіяни намагалися дезінформувати українських дітей, зокрема, відмовлялися визнавати, що ЗСУ звільнили Херсон.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
24 апреля 2024