Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У порту Бердянська могли бути уражені російські С-300

glavnoe.in.ua

У порту Бердянська могли бути уражені російські С-300

Представники української влади тимчасово окупованого Бердянська припускають, що внаслідок ракетного удару ЗСУ по Бердянському морському порту могли бути уражені російські системи С-300. Про це заявила очільниця міської військової адміністрації Вікторія Галіцина, передає Радіо Свобода.

«Що саме пошкоджено, ми не можемо точно сказати, але є непідтверджена інформація, що це були установки протиповітряної оборони, зокрема, С-300», – сказала Галіцина.

Також, за словами чиновниці, підтверджується інформація, що після удару по порту його акваторію залишили два судна.

«На початку цього тижня два судна зайшли до Бердянського порту, на них завантажували врожай минулого року та металобрухт. Сьогодні після вдалої роботи ЗСУ обидва судна покинули акваторію Бердянського порту», – відзначила очільниця міської військової адміністрації.

Системи протиповітряної оборони, зокрема, і С-300, російські військові на лінії фронту часто використовують не за прямим призначенням, а для обстрілів цивільної інфраструктури.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 апреля 2024